1. מרכיבים את השבלונה יחד עם הרגליים בהתאם לגובה העוגה ומניחים את העוגה מתחת לשבלונה. יש למקם את השבלונה כמה שיותר קרוב לעוגה (כדי לקבל תוצאות מדויקות יותר).
2 . מכינים את האבקה אותה רוצים לפזר [קקאו | שוקולית | קוקוס | אבקת סוכר ] לאבקות דקות יש להכין מסננת קטנה לפידור
3 . מפדרים את האבקה מעל העוגה עד לכיסוי מושלם. חשוב לא לפדר גבוה מדי לתוצאות מדויקות יותר.
4 . מרימים את השבלונה בעדינות ושוטפים תחת מים פושרים.
5 . וואלה! עוגה מדהימה שתרשים כל חמה.
6. יש סרטון הדרכה בהמשך הדף.
אם אתם רוצים שנחזור אליכם - מלאו פרטים